Barion Pixel

Szállítási és Fizetési feltételek

1, Szállítás

1.1. Szállítási költségek

Minden 15.000 Ft feletti rendelés esetén a megrendelt termékeket ingyen házhoz szállítjuk. 15.000 Ft alatti vásárlás esetén a

  • házhoz szállítási költség 1890 Ft,
  • bármelyik kiválasztott postára kért szállítás 1650 Ft,
  • utánvét fizetése esetén további 350 Ft.
1.2. Szállítási lehetőségek

Rendeléseit Magyarország területén bárhová kiszállítjuk a Fuvar.hu szállítmányozási partneren keresztül. Rendelésedet kérheted házhozszállítással akár munkahelyedre vagy otthonodba. Amennyiben rendelését mégsem tudja átvenni, úgy csomagja a legközelebbi Postán átvehető a következő 5 munkanapban.

Magyarország országhatárain kívül nem szállítunk, a rendelés leadásánál nincs is lehetőség külföldi cím megadására. Személyes átvételre nincs lehetőség.

1.3. Szállítási idő

Azon termékek, melyek raktárkészletről elérhetőek, tehát a terméknél “Raktáron”-ként szerepel, úgy azon termékeinket átlagosan 2-5 munkanap alatt kiszállítjuk. 

Azon termékek, melyek állapota “Hamarosan”, azon termékeink szállítása elérheti a 20 munkanapot is. 

A jelenleg “Elfogyott” státuszú termékek nem érhetőek el.

2, Fizetés

2.1. Bankkártyás fizetés a Barion rendszeren keresztül

A grillesbbq.hu webáruházban lehetőséged van biztonságos online bankkártyás fizetésre, amely a Barion rendszerén keresztül valósul meg.

Ezen fizetési mód választása esetén a grillesbbq.hu webshop átirányít a Barion oldalára, ahol bankkártyaszám és a további adatok megadásával kifizetheted rendelésedet.

A Barion rendszerén keresztül az alábbi bankkártyákkal fizethetsz:

  • Maestro
  • Mastercard
  • Visa
  • Visa Electron
  • American Express
2.2. Utánvétes fizetés

A rendelés leadásánál az Utánvétes fizetési opció is választható, amelynek költsége 350 Ft. Ebben az esetben a megrendelt terméket csak akkor szükséges kifizetni, amikor az kiszállításra kerül a Magyar Posta által.

Shopping Cart
Válassz termékeket és állítsd össze az ajándékcsomagod!